Upute za korištenje

Popravimo.hr je besplatna web i mobilna aplikacija namijenjena svim građanima Velike Gorice.

Android web portal iOS
Get it on Google Play Download on the App Store

Svrha aplikacije je osigurati građanima mogućnost prijave problema i nedostataka vezanih za komunalnu i prometnu infrastrukturu te hortikulturne objekte na javnim gradskim površinama Grada Šibenika.

Ciljevi i vrijednost ovog sustava očituju se u:

Funkcionalnosti aplikacije

Aplikacija omogućuje:

Svaki prijavljeni problem mora sadržavati lokaciju, kratki opis i fotografiju. Korisnički orijentirano sučelje aplikacije vodi vas kroz postupak prijave problema te, kasnije, praćenje njegovog rješavanja. Prijavljeni problem postat će javno vidljiv nakon odobrenja administratora.

Svaki prijavljeni problem vidljiv je odgovornim osobama gradskih komunalnih službi, te oni imaju obavezu reagirati na njih odgovarajućim postupcima koji su ovisni o vrsti prijavljenog problema.

Uvjeti korištenja

Aplikacija se može koristiti na računalima, tabletima i mobilnim uređajima.

Za prijavu problema korisnik može odraditi postupak registracije u kojoj je potrebno navesti e-mail adresu i željenu lozinku. Nakon postupka registracije korisniku se nude određene beneficije:

Napomena: Vaša e-mail adresa neće biti dijeljena s drugim korisnicima, te se neće koristiti u promidžbene i ine svrhe.

Rješavanje prijavljenih problema i nedostataka

Građanin koji prijavi određeni problem dobiti će povratnu informaciju o statusu njegovog rješavanja na e-mail adresu koju je unio prilikom svoje registracije.

Mole se građani da aplikaciju koriste za svrhu kojoj je namijenjena te da imaju razumijevanja za moguće situacije u kojima zbog nedostatka financijskih sredstava ili određenih posebnosti u načinu rješavanja problematike (npr. bojanje klupa se ne vrši zimi), ili više sile, rješavanje prijavljenih problema ne bude izvršeno u razumnom roku.


Budimo odgovorni građani i zajednički učinimo naš Grad boljim!